Mosselen met vermout in papillot
                    
                    
                Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Reinig de mosselen onder koud stromend water.
 - 
                    
                    
Hak de bladpeterselie fijn. Pel de teentjes look en snipper fijn.
 - 
                    
                    
Meng de mosselen met de mosselgroenten, look en bladpeterselie. Kruid met peper en zout.
 - 
                    
                    
Pers de citroenen en meng met de vermout.
 - 
                    
                    
Doe de mosselen in de Q-bags en verdeel de kruiden en drank erover.
 - 
                    
                    
Leg de Q-bags op een hete grill gedurende 10 minuten.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders