Allergenen

Gluten, Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de basmatirijst zoals aangegeven op de verpakking en laat afkoelen.

  2. Pel de ui, snij eerst doormidden en dan in halve ringen.

  3. Schil de wortel en snij fijn. Pel en pers het teentje look.

  4. Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.

  5. Verhit de wok en giet er een scheut olie in.

  6. Bak de ui, look en wortel aan, voeg sambal en chilipeper toe en bak even mee.

  7. Voeg de afgekoelde rijst toe en roerbak verder.

  8. Giet de sojasaus en ketjap erbij en schep goed om.

  9. Voeg de chilisaus en bouillon toe en breng op smaak met peper en zout.

  10. Werk af met krokante uitjes, geroosterde pindanoten, limoenzeste en korianderblaadjes.

  11. Serveer met kroepoek.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit