Noten-zadenquiche met spek, dadels en lamsgehakt

2a1e4296c0d21041176fbdd34a339015cb52a49e161c306952400f8590fcf797.jpg

Allergenen

Eieren, Gluten, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. Mix de notenmengeling met het lijnzaad glad.

  3. Meng het amandelpoeder en de boter onder de gladde notenmengeling.

  4. Voeg het ei als laatste toe en kruid met peper en zout.

  5. Besmeer de bakvorm met boter en bestrooi met bloem. Zet even koud in de koelkast.

  6. Schik het noten-zadendeeg in de bakvorm en druk goed plat.

  7. Bak 20 min in de voorverwarmde oven.

  8. Vulling

    Mix de eieren met de room. Kruid met ras el hanout, peper en zout.

  9. Snij het spek in kleine stukjes.

  10. Verdeel het lamsgehakt over de notenbodem.

  11. Schik de dadels en het spek tussen het gehakt.

  12. Overgiet met het eiermengsel.

  13. Zet in de oven en bak 15 min op 170°C.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit