Omelet met kaas, gerookte zalm en spinaziecrème

998d7608c425a0aee8a7699789669758ac60493b6c4065b169d08a5165def943.jpg

Allergenen

Eieren, Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spinaziecrème: doe de ricotta met de rauwe spinazie in de hakmolen. Hak tot een crème. Kruid met peper en zout.

  2. Klop de eieren los met de room en meng de gemalen kaas onder het eimengsel. Kruid met peper en zout.

  3. Laat wat boter smelten in een koekenpan en bak 4 omeletten.

  4. Besmeer de omeletten met de spinaziecrème.

  5. Schik op elke omelet een sneetje gerookte zalm.

  6. Rol de omelet op en snij schuin in 2.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit