Oosters gemarineerde ribbetjes

47722655e4f5eb0bc90b4b5e889b8ce6626fc2c4dccbaaaeceb72e78adaaaa2a.jpg

Allergenen

Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de gember en snij fijn tot je 1 el bekomt.

  2. Marinade: meng de honing, de limoen, de sojasaus, de ketchup, de mosterd, de siroop, de gember en het paprikapoeder. Kruid met peper en zout.

  3. Leg de ribbetjes in de marinade en laat 1 nacht in de koelkast marineren.

  4. ’s Anderendaags: bak de ribbetjes op de barbecue. Strijk tijdens het grillen de ribbetjes steeds in met de marinade.

  5. Snij de ribbetjes in stukken en werk af met fijngesneden lente-uitjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit