Oosterse mosselen met groene curry in papillot

64fda0e8d1861b55a78651920edf2e5ffa7a4cb266392e16789068c939569263.jpg

Allergenen

Selder, Vis, Weekdieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipepers en snij in schuine stukken.

  2. Pel de look en pers fijn.

  3. Plet het citroengras.

  4. Pel de sjalot en snipper fijn.

  5. Snij de selder en peultjes in fijne, schuine stukken.

  6. Schil de gember en rasp fijn.

  7. Snij het witte gedeelte van de lente-uitjes in fijne, schuine stukken.

  8. Verhit arachideolie in een wok.

  9. Roerbak de sjalot met de look, de gember en het citroengras 1 min. Voeg de groene curry toe en roerbak nog 1 min.

  10. Blus met de visfumet, kokosmelk, mirin en vissaus. Breng aan de kook en laat 5 min inkoken. Breng op smaak met limoensap.

  11. Leg 4 grote vellen aluminiumfolie open.

  12. Verdeel de mosselen, lente-ui, peultjes, chilipeper, selder en warme currysaus over de vellen.

  13. Vouw goed dicht en plaats 10 min op een barbecue van 180 à 200°C.

  14. Werk na gaartijd af met koriander en serveer met stokbrood.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit