Oosterse salade van eend en verse kruiden

f1c0c8f2efe6f250ec4cbefcfabc051b1e0c552502600158a384a4e12a600844.jpg

Allergenen

Pindanoten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwijder het vel van de eend. Snij het vlees in kleine stukjes.

  2. Snij de komkommer doormidden. Verwijder de zaadjes en snij in staafjes.

  3. Verwarm de arachideolie in de wok en roerbak de rode curry hierin. Voeg het vlees, de sesamolie, het chilipoeder en een scheutje vissaus toe. Roerbak enkele minuten. Schep de uisnippers erdoor en roerbak tot ze zacht zijn.

  4. Breng verder op smaak met limoensap en schep de grof gehakte verse kruiden erdoor.

  5. Serveer met partjes limoen, komkommerstaafjes en sla. Werk af met muntblaadjes.

  6. Tip: heb je het liever niet té pikant? Halveer dan de hoeveelheid chilipoeder.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit