Pindanoten
en sesamzaad.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Verwijder het vel van de eend. Snij het vlees in kleine stukjes.
Snij de komkommer doormidden. Verwijder de zaadjes en snij in staafjes.
Verwarm de arachideolie in de wok en roerbak de rode curry hierin. Voeg het vlees, de sesamolie, het chilipoeder en een scheutje vissaus toe. Roerbak enkele minuten. Schep de uisnippers erdoor en roerbak tot ze zacht zijn.
Breng verder op smaak met limoensap en schep de grof gehakte verse kruiden erdoor.
Serveer met partjes limoen, komkommerstaafjes en sla. Werk af met muntblaadjes.
Tip: heb je het liever niet té pikant? Halveer dan de hoeveelheid chilipoeder.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders