Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng de kippenbouillon aan de kook. Draai het vuur lager, leg de kipfilet erin en pocheer hem gaar. Haal uit de bouillon en trek het vlees met 2 vorken in reepjes.

  2. Rooster de pindanoten in een droge koekenpan. Laat afkoelen en hak ze grof.

  3. Dressing: snipper het vruchtvlees van de chilipeper fijn. Pel het teentje look en snipper fijn.

  4. Doe samen met de rest van de dressingingrediënten in een bokaal met schroefdeksel en schud krachtig. Plaats in de koelkast.

  5. Schil de wortelen en draai ze door de spiraalsnijder.

  6. Draai de komkommers door de spiraalsnijder.

  7. Snij de lente-uitjes in flinterdunne schuine plakjes.

  8. Doe de groenten in een grote saladekom en hussel door elkaar.

  9. Schik de kippenreepjes erop.

  10. Knip er met een schaar de verse kruiden over.

  11. Besprenkel vlak voor het serveren met de dressing en schep het geheel door elkaar. Werk af met pindanoten.