Pallet van bittere chocolade met framboos en vanille

109480eb1a5d61f93e47090d6941094c0c1ef155a92e166e7153f26df4ac4f5b.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Warm de frambozencoulis op. Los de geweekte en uitgeknepen gelatineblaadjes erin op. Laat opstijven. Mix deze stijve gelei in een kleine mixer tot puree. Doe deze zalf in een spuitzak met kleine spuitmond. Hou fris.

  2. Smelt de chocolade met de room en boter in een kom au bain-marie. Roer alles goed tot je een smeuïge massa bekomt. Laat afkoelen.

  3. Maak met wat frambozencoulis enkele mooie vegen op het bord. Doe hetzelfde met de chocolade.

  4. Spuit vervolgens enkele toefjes frambozenzalf.

  5. Schep een mooie quenelle van de chocoladeganache. Strooi de gehakte chocolade errond.

  6. Rasp de vanillestok met een fijne rasp over de borden.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit