Mugcake met chocolade, frambozen en pralines

Allergenen
Eieren , Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de rietsuiker, bloem, cacaopoeder, room, olie, eieren en het zout in een kom.
-
Meng alles met een vork tot een beslag.
-
Doe 3 frambozen in elke koffietas.
-
Verdeel het beslag over de tassen. Laat ± 2 cm vrij aan de rand.
-
Steek in elke tas een praline tot ± halfweg het beslag.
-
Plaats de koffietassen in de microgolfoven voor 4 min op 600 W.
-
Werk af met een framboos en wat cacaopoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders