Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de chocolade au bain-marie.
-
Snij de cuberdons in stukjes.
-
Meng de granola, gedroogde veenbessen, pijnboompitten en in stukjes gesneden snoepjes onder de gesmolten chocolade.
-
Voeg als laatste de verse frambozen toe.
-
Giet het chocolademengsel in de vorm.
-
Laat minstens 1 u 30 min opstijven in de koelkast.
-
Haal uit de vorm en snij in blokjes.
-
Verpak eventueel in een mooi doosje of folie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven