Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de chocolade au bain-marie.
-
Snij de cuberdons in stukjes.
-
Meng de granola, gedroogde veenbessen, pijnboompitten en in stukjes gesneden snoepjes onder de gesmolten chocolade.
-
Voeg als laatste de verse frambozen toe.
-
Giet het chocolademengsel in de vorm.
-
Laat minstens 1 u 30 min opstijven in de koelkast.
-
Haal uit de vorm en snij in blokjes.
-
Verpak eventueel in een mooi doosje of folie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven