Pralines met granola, veenbessen, frambozen en cuberdons

4Zoet120minPrint
Ingrediënten
  • 400 g chocoladegallets
  • 50 g Lucie’s granola
  • 4 el Spar gedroogde veenbessen
  • 4 el Spar pijnboompitten
  • 125 g verse frambozen
  • 12 minicuberdonsnoepjes
Recept
  1. Smelt de chocolade au bain-marie.
  2. Snij de cuberdons in stukjes.
  3. Meng de granola, gedroogde veenbessen, pijnboompitten en in stukjes gesneden snoepjes onder de gesmolten chocolade.
  4. Voeg als laatste de verse frambozen toe.
  5. Giet het chocolademengsel in de vorm.
  6. Laat minstens 1 u 30 min opstijven in de koelkast.
  7. Haal uit de vorm en snij in blokjes.
  8. Verpak eventueel in een mooi doosje of folie.
< naar recepten