Chocoladebom met frambozen
PT15M
8 porties
1 taart Obsession chocolade framboos (Le Nôtre - diepvries)
2 bakjes frambozen
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Fruit
Framboos
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Haal de chocoladetaart uit de diepvries, haal uit de vorm, zet op een bord en laat in de koelkast ontdooien (2 uur laten ontdooien).
-
Haal uit de koelkast en snij met een scherp mes dat even in warm water is gedompeld, de taart in het gewenste aantal stukken.
-
Zet een stuk in het midden van het bord en versier rondom met frambozen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven