Paprikapizza napolitana

bf0a18b85c006b95122f4a50f2f8c70ec44339c7a13f6b7f4cd2f26ed5426be2.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Warm de oven voor op 220°C.

  2. Bak de pizzabodem 2 min op een ovenplaat met bakpapier in de voorverwarmde oven.

  3. Snipper ó van de basilicum fijn.

  4. Snij fijne reepjes van de mozzarella. Halveer de olijven.

  5. Besmeer de pizzabodem met kerstomatensalsa. Kruid met de Italiaanse kruiden.

  6. Verdeel de gesnipperde basilicum erover.

  7. Beleg met de olijven en kappertjes.

  8. Scheur de ansjovisfilets in kleinere stukjes en verdeel over de pizza.

  9. Werk af met de mozzarellareepjes.

  10. Bak 10 min in de voorverwarmde oven.

  11. Versier met de overige basilicum.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit