Pastéis de nata

Allergenen

Eieren, Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Vet de muffinvorm goed in met de zachte boter.

  3. Steek met de uitsteekring of een glas 12 rondjes uit het bladerdeeg.

  4. Leg de rondjes bladerdeeg in de muffinvorm en duw de kanten zachtjes aan.

  5. Doe het puddingpoeder en de suiker in de maatbeker.

  6. Voeg 2 el room toe en klop homogeen zonder klonters.

  7. Doe de rest van de room en het ei erbij en klop tot een beslag.

  8. Voeg de citroenzeste toe.

  9. Verdeel het beslag over de muffinvorm, giet net tot aan de rand van het bladerdeeg.

  10. Bestrooi lichtjes met kaneelpoeder.

  11. Bak 25 à 30 min in de voorverwarmde oven.

  12. Laat afkoelen alvorens te serveren.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit