Pitabroodjes met kabeljauwparels en tartaarsaus

cfb8ba7b24045af4601181bc936949c0f20f5027caacea434925a226c9414b56.jpg

Allergenen

Eieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Tartaarsaus: kook de eieren hard gedurende 8 minuten. Haal uit het water en laat afkoelen. Pel de eieren en plet ze. Meng met mayonaise, de fijngehakte peterselie en kappertjes.

  2. Bak de pitabroodjes zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Frituur de kabeljauwparels gedurende 4 minuten op 180°C. Laat uitlekken op keukenpapier.

  4. Snij de pitabroodjes in en vul met de ijsbergsla. Verdeel de gebakken kabeljauwparels over de pitabroodjes. Werk af met de tartaarsaus.

  5. Snij de citroen in partjes en serveer met de pitabroodjes.

  6. Werk af met wat bieslook en serveer.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit