Verse frieten met kabeljauw en tartaarsaus

Eieren , Vis , Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Tartaarsaus:
-
Kook de eieren hard (9 min in kokend water). Laat afkoelen in koud water.
-
Pel de eieren en plet fijn met een vork, doe ze in een mengkom.
-
Pel de sjalot en snij fijn, samen met de augurken, de kappertjes en de peterselie.
-
Meng die vier ingrediënten onder de eieren en voeg de mayonaise toe. Kruid met peper en zout.
-
Snij de citroen in partjes en hou aan de kant om bij het gerecht te serveren.
-
Verwarm de oven op 180°C.
-
Smelt de boter in een antikleefpan.
-
Kruid de kabeljauwfilets met peper en zout langs beide kanten. Bak de kabeljauw aan in de pan. Zet in de oven en laat 10 min verder garen.
-
Bak de frieten in de frietketel op 175°C tot ze goudbruin zijn. Haal ze uit en schud ze op met wat zout.
-
Schik de vis op het bord met de tartaarsaus, verse frieten, een citroenpartje en de preischeuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven