Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
 - Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 - Vlees
 
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Snij het chilipepertje in fijne reepjes. Hak de ansjovisfilets fijn.
 - 
                    
                    
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af, maar vang het kookwater op. Laat de pasta uitlekken.
 - 
                    
                    
Verwarm 2 eetlepels olie in een ruime pan en stoof hierin de looksnippers, ansjovis en chili.
 - 
                    
                    
Voeg de savooi toe en laat op een zacht vuur gaar stoven. Voeg indien nodig wat kookwater van de pasta toe.
 - 
                    
                    
Schep de pasta door de kool. Voeg het citroensap, de rest van de olijfolie en de geraspte parmezaan toe en meng flink door. Breng op smaak met zeezout.
 - 
                    
                    
Besprenkel met fijne olijfolie en werk af met parmezaanschilfers en serveer.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders