Vis
, Lactose
en Melk.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Snij het chilipepertje in fijne reepjes. Hak de ansjovisfilets fijn.
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af, maar vang het kookwater op. Laat de pasta uitlekken.
Verwarm 2 eetlepels olie in een ruime pan en stoof hierin de looksnippers, ansjovis en chili.
Voeg de savooi toe en laat op een zacht vuur gaar stoven. Voeg indien nodig wat kookwater van de pasta toe.
Schep de pasta door de kool. Voeg het citroensap, de rest van de olijfolie en de geraspte parmezaan toe en meng flink door. Breng op smaak met zeezout.
Besprenkel met fijne olijfolie en werk af met parmezaanschilfers en serveer.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders