Eieren , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Rol het bladerdeeg wat breder uit en snij in 4 delen.
Vet de taartvormpjes in met boter. Verdeel de stukken bladerdeeg over de ingevette taartvormpjes. Rol het overtollig deeg weg.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Schil de peren en snij in kleine blokjes.
Verdeel de peerblokjes over de taartvormpjes.
Strooi de amandelen en stukjes blauwe kaas erover. Werk af met vloeibare honing.
Klop de eieren los met de room en giet over de peer met blauwe kaas.
Bak af in de voorverwarmde oven gedurende 25 à 30 min.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven