Ribbetjes met laksaus op de barbecue met koolsalade en gebakken aardappelen

b39463608c5dabd31235c7a8b5c229c57d1bd4912e4dd8388c014efa5b53ee87.jpg

Allergenen

Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Marinade: meng de ketchup met sojasaus, honing, mosterd, cayennepeper en paprikapoeder.

  2. Wrijf de ribben met een kwast in met deze marinade. Kruid ze met peper, zout en besprenkel met olijfolie.

  3. Leg de gelakte ribben in een ovenschaal en bak op 150°C in ± 45 min gaar.

  4. Bak daarna de ribben krokant af op de barbecue.

  5. Snij de bietenspaghetti en rode ajuin fijn. Snij de appel in dunne staafjes.

  6. Dressing: meng mayonaise met het sap van ½ citroen en 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout.

  7. Meng de groenten, appel en rode ui onder de dressing.

  8. Bak de voorgekookte aardappelschijfjes goudkleurig in olijfolie.

  9. Tip: werk af met fijngesnipperde bladpeterselie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit