Rolletje Gandaham met zomerse salade

6c495b7d621db6c674ec33ce7e0e70360236528ff8d44c841646ee7cbba40ad4.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de sla en pluk de blaadjes. Spoel de blaadjes en zwier goed droog. Hak de sla grof.

  2. Rooster de pijnboompitten in een hete pan. Eenmaal geroosterd, haal ze uit de pan en laat afkoelen op wat keukenpapier. Ontpit de olijven indien nodig en hak ze vervolgens fijn. Snij de zongedroogde tomaten in stukjes.

  3. Meng de sla met pijnboompitten, olijven, zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas. Werk af met citroensap en wat olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. Leg de plakjes Gandaham open. Beleg met de gemengde sla. Rol stevig op tot je een cilinder krijgt.

  5. Snij de rolletjes in 2 en zet rechtop.

  6. Serveer de rolletjes op een schotel.

  7. Snij het stokbrood in plakjes en serveer bij de Gandahamrolletjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit