Rundbrochettes met Franse aardappelsalade

55aa0e60fc4d806697c32cfb843370dcf120184ba45441b65bd2a7ebefbf22a2.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de aardappelen en kook ze in de schil net niet helemaal gaar. Giet ze af, laat ze uitdampen en iets afkoelen. Pel de aardappelen.

  2. Snij de aardappelen in blokjes van 5 mm.

  3. Klop de dressing en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Schep de helft van de dressing samen met de peterselie en kervel door de aardappelblokjes.

  4. Maak de gemengde sla aan met de rest van de dressing.

  5. Bak de brochettes goudbruin en gaar ze in hete boter. Serveer ze samen met de aardappeltjes en de gemengde salade.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit