Rundburger met BBQ-saus, tomaat en ‘potato hash’

ff94d73a6746550e470887c6783aad4ad8cc8913b1fffb95c01883ef46d7a259.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Meng het gehakt met de cajunkruiden.

  3. Vorm 4 burgers en bak krokant in een antikleefpan met olijfolie.

  4. Leg de burgers in een ovenschotel en smeer aan beide zijden in met ½ van de BBQ-saus.

  5. Laat 15 min garen in de voorverwarmde oven. Besmeer halfweg de gaartijd met de overige BBQ-saus.

  6. Snij de aardappelen in hapklare stukken. Pel de ui en look en snipper fijn.

  7. Halveer de chorizo in de lengte. Snij elk stuk in halve schijfjes van 1 cm breed.

  8. Verhit wat olijfolie in een antikleefpan.

  9. Bak de ui, look en chorizo tot de chorizo vet begint te lossen.

  10. Roer de aardappelen erdoor en laat krokant bakken. Kruid met gerookt paprikapoeder en zout.

  11. Beleg een hamburgerbroodje met wat ijsbergsla en enkele sneden tomaat. Leg de hamburger en rijkelijk wat ‘potato hash’ erop. Dek af met de andere helft van het hamburgerbroodje.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit