Salade met groene boontjes, champignons en Granny Smith

Salade met groene boontjes, champignons en Granny Smith

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Vinaigrette: meng de ciderazijn, olijfolie, peper en zout tot een homogene emulsie.

  2. Reinig de boontjes en champignons. Spoel de appels. Kook de boontjes beetgaar in kokend gezouten water. Giet ze af en laat ze schrikken in ijskoud water. Snij de rauwe champignons in fijne plakjes. Snij de appels in fijne julienne.

  3. Snij de zeste van de limoen in fijne reepjes. Kook ze eventjes op in kokend water en laat ze onmiddellijk schrikken in ijskoud water. Pel de limoen en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.

  4. Rooster de pijnboompitten in een hete koekenpan zonder vetstof.

  5. Meng alle ingrediënten onder elkaar in een kom. Strooi de geroosterde pijnboompitten erover.

  6. Werk af met de vinaigrette.