Salade uit Nice

779209e23ababd1df6678a3b2a2b3909046f081973d7e42085d86fa5ef0f09a1.jpg

Allergenen

Eieren, Vis en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng een steelpan met water aan de kook. Voeg de eieren toe en kook ze hard in 10 min.

  2. Kuis de boontjes en kook beetgaar in 8 min. Laat schrikken onder koud, stromend water.

  3. Pel de eieren en snij in kwartjes.

  4. Pel de rode ui. Snij de tomaten in plakjes, ui in fijne ringetjes en paprika in reepjes.

  5. Bouw de salade op. Begin onderaan de bokalen met de dressing, vervolgens de paprika, tomaat, rode ui, boontjes, olijven, tonijn en het ei.

  6. Schik de slablaadjes erop.

  7. Knip er wat dragon en bieslook over en sluit af.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit