Salade van komkommer, watermeloen en rundvlees

389eb2c2a6ad79d7d3d4b3a6cdb5bc76f6913e4eeff97efd5d85f677e721c07b.jpg

Allergenen

Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de komkommer in de lengte in 2 en verwijder de zaadjes. Snij in grove stukken.

  2. Schil de watermeloen en snij in grove stukken.

  3. Snij de gezinsbiefstuk in dunne reepjes en bak kort aan in olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. Bak de notenmengeling goudbruin in wat olijfolie.

  5. Dressing: meng de olijfolie, mosterd, azijn en gedroogde oregano.

  6. Meng het gebakken vlees onder de komkommer en watermeloen.

  7. Werk de salade af met de dressing en de gebakken noten.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit