Salade van piel de sapo

dc533a2d0f709724214cd36c72615aafba2d2a1a97fa41843b83c13836fd0b87.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de meloen middendoor en haal de zaadjes eruit. Haal met een pomme parisiennelepel een paar bolletjes uit de meloen.

  2. Schil de meloen en snij in stukken.

  3. Schil de kiwi en snij in blokjes.

  4. Halveer de kerstomaten.

  5. Breek de feta in kleine stukken.

  6. Dressing: meng de mosterd met de azijn en olie. Kruid met peper en zout.

  7. Meng de meloenstukjes met de kiwiblokjes, kerstomaatjes, feta, kruiden en dressing.

  8. Snij het brood in blokjes en bak krokant in olijfolie.

  9. Meng de gebakken broodcroutons op het einde door de salade.

  10. Werk af met verse kruiden en de meloenbolletjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit