Salsa van aardappel met maatjes en tomatensorbet met wodka

d8ca822f1c249e61f0f2eebc68fc15a0129a54d3f0099f711ebf7222e000f20f.jpg

Allergenen

Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de aardappelen en kook goed gaar. Laat afkoelen en pel ze. Snij vervolgens in gelijke blokjes. Pel het sjalotje en snipper fijn. Hak dille en basilicum fijn. Meng samen met de sjalotsnippers onder de aardappelen. Voeg wat olijfolie toe en kruid met peper en zout.

  2. Tomatensorbet: meng de passata met de suikersiroop en de wodka. Kruid met peper en zout. Giet in de ijsturbine en draai tot je sorbet bekomt. Doe in een potje en zet in de diepvries tot gebruik.

  3. Snij de maatjes in stukjes.

  4. Verdeel de salsa van aardappelen in diepe kommetjes. Schik de stukjes maatjes op de aardappelen. Schep mooie quenelles van de tomatensorbet en leg bovenop de maatjes. Werk af met een toefje dille en enkele blaadjes basilicum.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit