Saltimbocca met gefruite salie en verse pasta

d3e184d69453d665659a91306460e3db52246a0139e61ef708b89373c1410b0a.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kruid de kalfslapjes goed met peper. Beleg met de plakjes ham en een blaadje salie. Rol stevig op en steek vast met een tandenstoker. Bak de saltimbocca in een hete pan met een klontje boter. Draai regelmatig om tot het vlees gaar is.

  2. Pluk de salieblaadjes en zorg ervoor dat ze goed droog zijn. Verhit de arachideolie in een pot en fruit de salieblaadjes hierin gedurende enkele minuten.

  3. Kook de verse tagliatelle gedurende 3 minuten in kokend gezouten water. Giet de pasta af en roer om.

  4. Snij de saltimbocca in stukjes en schik op het bord. Draai de pasta mooi op een grote vleesvork en leg naast het vlees. Versier met de gefruite salieblaadjes. Werk de pasta af met versgeraspte Parmezaanse kaas.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit