zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Plet ½ van het fruit met de suiker.
-
Overgiet met ½ van de wijn en plet nogmaals.
-
Druk het geheel door een zeef boven een sangriabowl.
-
Voeg de rest van het fruit en de wijn toe.
-
Breng op smaak met citroensap en rozenwater. Voeg, indien nodig, meer citroen en/of suiker toe.
-
Plaats minstens 1 u koel.
-
Vul de glazen met ijs. Schep de sangria met fruit erover en vul verder aan met spuitwater.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven