Snelle kabeljauwstoof met kikkererwten en spinazie

7a6422d2f2073c758bb25ad7ccad3bb53bf675e645283a2d0982f696bc32a60d.jpg

Allergenen

Vis en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de tomaten en snij ze in stukjes. Pel de uien en teentjes look. Snipper beide fijn.

  2. Spoel de spinazie en snij de spinazieblaadjes grof.

  3. Spoel de kikkererwten en laat ze uitlekken.

  4. Verhit een scheut olijfolie in een ruime pan. Fruit de ui- en looksnippers hierin glazig. Voeg de tomatenstukjes toe en roerbak 5 minuten.

  5. Strooi de bloem en het paprikapoeder erover en roer goed door. Leg de stukken vis erop met het laurierblaadje. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Giet 1 liter koud water erover.

  6. Breng aan de kook en laat enkele minuten zachtjes sudderen. Voeg de spinazie erbij en laat ze slinken.

  7. Voeg de kikkererwten toe en laat nog 4 minuten doorkoken; de vis mag maar moet niet in één stuk blijven.

  8. Breng verder op smaak met peper en zout en serveer.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit