Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Snij paprika in fijne reepjes voor de garnituur en de rest in stukken.
Verwarm een scheutje olijfolie in een ruime pan en stoof hierin de uisnippers glazig. Voeg de paprikablokjes en look toe en laat even meestoven.
Overgiet met de bouillon en voeg tijmnaaldjes toe. Breng aan de kook en kruid met peper en zout.
Mix, als de paprika’s gaar zijn, met de mascarpone tot een gladde soep. Roer de pesto erdoor en laat doorwarmen zonder te koken.
Schep in voorverwarmde kommen en garneer met paprikareepjes en blaadjes verse basilicum.
Gevulde gele paprika met tonijnsalade
Rode en gele yin yang paprikasoep
Paprika-tomatensoep met ansjovisstengels
Paprikasoep met soepstengels
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders