Soesjes met gerookte zalm

ed4a3c319e81cd0252e83154da6a315778df2b5bff7ff9b65565d6102c555f54.jpg

Allergenen

Eieren, Vis, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Breng 1,5 dl water aan de kook en los daarin de boter op. Kruid met een beetje zout en voeg er in een keer alle bloem en het bakpoeder aan toe. Blijf roeren tot het deeg loslaat van de bodem.

  3. Laat het deeg iets afkoelen en klop er dan één na één de eieren door.

  4. Schep het deeg in een spuitzak met een gladde mond en spuit 20 hoopjes op een bakpapier op een bakplaat.

  5. Bak de soesjes in 15 minuten bruin in de oven. Schakel de oven uit en laat de soesjes nog 10 minuten staan. Haal ze eruit en laat afkoelen op een rooster.

  6. Mix de fijngesneden gerookte zalm fijn met de malse boter in een keukenrobot. Kruid met cayennepeper. Doe de vulling in een spuitzak met gladde spuitmond.

  7. Maak onderaan de soesjes een opening van ongeveer 3 mm diameter.

  8. Vul de soesjes op en werk af met een reepje gerookte zalm bovenop het soesje.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit