Spaanse eieren

e075dc744b24142c6f278798ca15ffa5bc3ebce663247f8d09d9f1b054ec463a.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en het teentje look. Snij de ui, de chilipeper en de look fijn.

  2. Doe 2 el olijfolie in een ovenschotel en bak daarin de ui-, chilipeper- en looksnippers in de oven op 180°C.

  3. Neem de ovenschotel uit de oven en voeg het blik tomaten toe.

  4. Kruid met peper, zout en chilipoeder. Zet de ovenschotel terug in de oven voor 10 min tot de tomaten warm zijn.

  5. Neem de ovenschotel uit de oven en verdeel de olijven en de kaas erover. Breek de eieren en verdeel over de tomaten. Kruid met peper en zout en bak ± 10 min in de oven tot het eiwit stolt. De dooier mag nog iets lopend zijn.

  6. Werk af met verse koriander.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit