Spaanse looksoep

464aba33b98ff3dd2d5ff8e0414416e291b606e3b10ab0e424ab49256d84c0ce.jpg

Allergenen

Eieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de look en snij in fijne plakjes. Snij de serranoham in fijne reepjes.

  2. Verwarm de olie op een laag vuur met de plakjes look. Laat ze stoven en licht kleuren. Voeg de hamreepjes toe en roer stevig door elkaar.

  3. Leg de helft van het brood in de pan. Laat het bakken en de olie opnemen. Draai de sneden om en bestrooi met paprikapoeder. Roer door elkaar zodat het brood bedekt is met paprikapoeder.

  4. Overgiet met bouillon en voeg het laurierblaadje toe. Laat 20 minuten op een zacht vuurtje sudderen. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de rest van het brood toe en laat zacht worden.

  5. Verdeel de hete soep over kommen en breek een ei in elke kom. Werk af met wat fijngesnipperde groene kruiden.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit