Spaghetti met grote garnalen en kleurige kerstomaatjes

b9a30f49cb9245b5a7cd3487df0c6626ae388dd974d1ad28dc237b015a4265b3.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat de garnalen ontdooien en uitlekken.

  2. Snij de kerstomaatjes in partjes.

  3. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water, giet af en hou warm.

  4. Pel de teentjes look en snipper fijn. Pluk de blaadjes bladpeterselie en hak fijn.

  5. Verhit een klontje boter in een grote pan. Bak de garnalen samen met de look en kruid met peper en zout. Voeg de kerstomaatjes toe en roerbak 1 minuut.

  6. Schep het geheel samen met de gehakte peterselie door de pasta en serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit