Stokbrood met zuurkool, krakowskaworst en dillemosterd

Allergenen
Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de worsten in 4 gelijke delen.
-
Doe de zuurkool met de worsten in een kookpot met deksel.
-
Giet er een scheut water bij en verwarm op een zacht vuur.
-
Snij elk stokbrood in 3 gelijke delen.
-
Snij 4 stukken brood net niet door.
-
Snipper de dille fijn en meng onder de mosterd.
-
Serveer het stokbrood met de worst.
-
Werk af met de zuurkool en lepel er dillemosterd over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders