Stoofpotje van rundvlees & rozemarijn

8fbd1cc87a7753f7834fd17e792ca3210a370295d4c52c21bfd7a09ba1302c75.jpg

Allergenen

Selder, Gluten, Lactose, Melk, Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat wat boter smelten in een pan en schroei de stukken rundvlees aan in de pan. Hou opzij.

  2. Reinig de verschillende groenten. Snij de prei in ringen, haal uit de wortels en courgette bolletjes met een pomme parisiennelepel. Snij de selder fijn. Blancheer de verschillende groenten.

  3. Stoof de groenten aan in wat boter. Bestrooi met wat bloem. Bevochtig met de rode wijn, rundfond en trappist. Breng op smaak met de specerijen, mosterd en cacaopoeder. Voeg het bouquet garni en de rozemarijn toe. Voeg als laatste ook de aangebakken stukken rundvlees toe en laat op een zacht vuur verder garen gedurende 1,5 tot 2 uur.

  4. Verwijder het bouquet garni en schep in een diep bord.

  5. Werk af met wat plukjes verse rozemarijn en serveer met natuuraardappelen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit