Stoofvlees op Vlaamse wijze

4431d3ccc2de6a737aaf9d9e4e4ed66eacc7d134558bc25df006621d53171bd8.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het rundvlees in blokjes (of koop het reeds in stukken gesneden).

  2. Laat een klontje boter smelten in een kookpot. Voeg de diepgevroren uiringen toe en bak glazig.

  3. Voeg het stoofvlees toe en laat aan alle zijden bakken. Kruid met peper en zout.

  4. Voeg de bruine suiker, de mosterd, het laurierblaadje en enkele takjes tijm toe. Meng alles.

  5. Zet het deksel op de pot en laat gedurende 1,5 tot 2u stoven. Voeg indien nodig wat extra vocht toe.

  6. Bind de saus met wat sausbinder. Serveer bijvoorbeeld met aardappelpuree.

  7. Serveer bijvoorbeeld met aardappelpuree of verse frietjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit