Taco’s met krab, avocado, kiwi en groene kruiden

53f03f00be2e5c192d76ce3807e0cc49f2fb401795945be5bf6054efb5930f34.jpg

Allergenen

Schaaldieren , Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Haal het krabvlees uit het blik en spoel kort.

  2. Kook het ei hard (10 min), pel het en hak het fijn.

  3. Snij het wit van de lente-ui fijn. Snij het groen van de lente-ui in lange julienne en bewaar in de koelkast in water.

  4. Versnipper de bieslook en platte peterselie en meng met het krabvlees, de lenteui en het ei. Voeg mayonaise en 1 el yoghurt toe en meng tot een smeuïg geheel.

  5. Schil de kiwi’s en snij in fijne stukjes. Pel de avocado, verwijder de pit, snij in stukken en mix glad met wat yoghurt. Kruid met zout en peper.

  6. Schik de krabsalade in de harde taco’s en verdeel de stukjes kiwi erover.

  7. Werk af met de avocadocrème en julienne van lente-ui.