Tagliatelle met groene olijven, pijnboompitten, peterselieolie en coppa

b2b51b73c2461e7dfa81be5607866b1cbc27c2303ce4d5f78aa181c05a58741b.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Peterselieolie: spoel de peterselie en pluk de blaadjes. Dep goed droog. Mix met olijfolie. Duw door een fijne zeef.

  2. Snij de olijven in fijne plakjes.

  3. Kleur de pijnboompitten in een hete pan met antikleeflaag. Laat afkoelen op een bord.

  4. Kook de pasta beetgaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet af.

  5. Dresseer de pasta in het midden van het bord. Schik de coppa errond. Verdeel de geroosterde pijnboompitten en olijven over de pasta. Werk af met de peterselieolie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit