Tarte tatin met appel & honing

Tarte tatin met appel & honing

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat de boter met de honing en het oranjebloesemwater op een zacht vuurtje smelten. Smeer de bodem en randen van de vuurvaste potjes hiermee in. Verwarm de oven voor op 210°C.

  2. Snij banden van 8 cm uit bakpapier en bekleed er de randen van de potjes mee.

  3. Schil de appels en verwijder het klokhuis met een appelboor. Snij de appels in fijne schijfjes. Schik ze in de potjes en nappeer ze met de rest van de geparfumeerde boter.

  4. Snij het bladerdeeg in 4 stukken. Snij er 4 cirkels uit ter grootte van de vuurvaste potjes. Schik het bladerdeeg boven de appelschijfjes, zorg dat ze volledig bedekt zijn. Prik het deeg in met een vork.

  5. Bak de tarte tatin in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten.

  6. Haal uit de oven, verwijder het bakpapier en draai de tarte tatins om. Bestuif met bloemsuiker.