Tataki van entrecôte

d7a18eba45c5d5ae658ac1bb2d173c26244e233a1969141d8f4af4a997abb9df.jpg

Allergenen

sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Marinade: pel de sjalot en snipper fijn. Snij de bieslook fijn.

  2. Meng de sojasaus, honing, sjalot, bieslook, olijfolie en ciderazijn.

  3. Kruid het rundvlees met peper en zout. Bak zeer kort op de barbecue.

  4. Leg het vlees 25 min in de marinade. Draai regelmatig eens om.

  5. Snij het vlees in reepjes en schik op een plank. Overgiet rijkelijk met de marinade.

  6. Marineer de champignons in dezelfde marinade.

  7. Snij de radijzen zeer fijn en leg in ijswater. Zo blijven de plakjes krokant.

  8. Schik de groenten en waterkers tussen het vlees. Serveer lauw tot koud.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit