Toast met eiercrème, Gandaham en viseitjes

Toast met eiercrème, Gandaham en viseitjes

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Leg de sneden Gandaham op een ovenplaat met bakpapier en bak krokant in 10 à 12 min. Haal uit de oven, laat afkoelen en mix in een hakmolen tot kruim.

  3. Kook 2 eieren zacht in kokend water met een scheutje azijn. Haal deze na 4 min kooktijd uit het water en koel onmiddellijk af in ijswater. Kook de overige 2 eieren hard. Haal deze na 8 min uit het water en koel af in ijswater.

  4. Pel de afgekoelde eieren. Mix ze, samen met de dragonazijn, in een smalle beker. Kruid met zwarte peper en zout.

  5. Bewaar in een spuitzak tot gebruik.

  6. Toast de sneden toastbrood goudbruin en krokant.

  7. Steek er met een ronde uitsteekvorm toastjes uit van ± 4 cm doorsnede.

  8. Spuit op elk toastje een dot eiercrème. Verdeel de crumble erover, een mespunt lompviseitjes en werk af met verse tuinkers.