Toma'Muse met pestocrème en minimozzarella

9e4f66c9ed165bbb1801243c2b3083dbdd4cd3c5c52b58e437b52ef5406bb34f.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Maak een kleine inkeping in de Toma'Muse en blancheer een paar min in kokend water.

  2. Haal de tomaatjes uit het water en verwijder de pel. Laat het kroontje aan de tomaatjes zitten.

  3. Hak de 2 tomaten grof en kruid met peper en zout. Pel de look en rasp fijn. Voeg de geraspte look toe aan de tomaten.

  4. Doe de gehakte tomaten met kruiding in een neteldoek en knijp uit. Vang het tomatenvocht op.

  5. Meng de groene pesto met de Griekse yoghurt en 3 el tomatenvocht tot een crème.

  6. Doe de crème in een diep bord, ± 1 cm hoogte.

  7. Plaats de Toma'Muse en minimozzarellabolletjes op de crème.

  8. Werk af met kleine blaadjes basilicum en een paar druppels olijfolie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit