Tongrolletjes in bonne femme-saus met puree en spinazie

0cbd91c6d3dc7fae602e9d3ad9c5ed71333a571816af6ca550b91401461deb4d.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Vis, Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de champignons in fijne schijfjes.

  2. Pel de sjalotten. Snipper 1 sjalot fijn en snij de overige in halve ringen.

  3. Breng de visbouillon zachtjes aan de kook met de sjalotten in halve ringen.

  4. Leg de tongrolletjes erin en laat onder deksel 4 min garen. Schep ze met een schuimspaan uit de visbouillon.

  5. Giet de volle room en witte wijn erbij en breng aan de kook.

  6. Voeg de champignons toe en laat inkoken tot een dikkere saus.

  7. Schil de aardappelen en kook gaar in licht gezouten water.

  8. Giet af en voeg de melk en 50 g boter toe. Stamp tot een fijne puree en kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.

  9. Kruid de saus na het inkoken met zwarte peper en zout. Roer er 50 g boter en fijngesnipperde peterselie door. Leg de tongrolletjes erin en laat zachtjes opwarmen onder deksel.

  10. Pel de look en snipper fijn.

  11. Verhit wat boter in een bakpan en roerbak de spinazie tot deze gesmolten is. Roer de fijngesnipperde sjalot en de look erdoor.

  12. Serveer met de puree, waterkers en tongrolletjes in de saus.

  13. Werk af met grijze garnalen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit