Tonijn met perzik in een nieuw jasje
 
                    
                    
                Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Snipper de lente-ui heel fijn. 
- 
                    
                    Snij de avocado in blokjes en besprenkel met limoensap. 
- 
                    
                    Meng de uitgelekte tonijn met ¾ van de lente-ui, de avocado, de yoghurt, het gerookt paprikapoeder en de rest van het limoensap. 
- 
                    
                    Kruid verder met versgemalen zwarte peper en zeezout. 
- 
                    
                    Vul de perziken met tonijn. 
- 
                    
                    Werk af met de rest van de lente-uitjes. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                