Topinamboersoepje met walnoten en geparfumeerd met truffelolie

1d08082cd64cc6a1d05485cd8ce4a293c91a8ce8b33db211ecec70ab9fb923ed.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de topinamboers en snij ze in plakken. Pel de uien en hak ze grof.

  2. Fruit de uien in een flinke klont boter. Voeg de plakjes topinamboer toe en laat 15 minuten stoven zonder te kleuren.

  3. Overgiet met de bouillon en kruid met suiker, versgemalen zwarte peper en zeezout. Laat gaar koken.

  4. Voeg de melk erbij en pureer met de staafmixer. Breng weer aan de kook.

  5. Hak de walnoten fijn.

  6. Schep de soep in aperitiefkopjes. Garneer met gehakte walnoten en werk af met enkele druppels truffelolie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit