Tortillataart met spek, broccoli en bechamelsaus,

80410f46f398c0b94e6da5f3bcd0bdcfca35bdf2a032d09d278ca48f5e0b48c9.jpg

Allergenen

Eieren, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de broccoli in roosjes en stoom ze al dente. Snipper de verse kruiden fijn.

  2. Bak de spekjes een paar minuten aan in een pan. Rasp de cheddar.

  3. Verwarm de oven voor op 230°C.

  4. Vet je taartvorm in. Druk de tortilla in de vorm en vet ook de tortilla in met een beetje olie.

  5. Meng de broccoliroosjes, de gesnipperde kruiden, de jalapeño’s, ½ van de cheddar en kruid met peper en zout. Verdeel over de tortilla.

  6. Meng de eieren, melk, bloem en bakpoeder tot een glad mengsel.

  7. Giet over de vulling, strooi de rest van de kaas erover.

  8. Bak 20 minuten tot de bovenkant goudbruin wordt.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit