Vis met gremolata in papillot

ce23fe250a28b5c01ec7bb387a51f61462f9409080d78c4bf84b91b1003b616f.jpg

Allergenen

Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Gremolata: pel het teentje look en hak fijn. Meng met de bladpeterselie en de citroenzeste in de vijzel. Kruid met peper en zout. Stamp de ingrediënten samen.

  3. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.

  4. Leg 2 grote vellen aluminiumfolie naast elkaar.

  5. Leg de stukken vis op de onderste helft van het folie. Bestrijk met de gremolata en strooi de lente-uitjes erover. Besprenkel met citroensap en olijfolie.

  6. Vouw de aluminiumfolie dicht: vouw de zijkanten naar boven toe, maar niet te strak zodat er ruimte is voor de stoom. Sluit de laatste opening stevig; zorg ervoor dat er geen stoom kan ontsnappen.

  7. Snij de courgette in fijne plakjes. Leg samen met de tomaatjes in een ovenschaal. Kruid met versgemalen peper, zeezout en Italiaanse kruiden. Besprenkel met olijfolie en zet samen met de papillotten 20 à 25 minuten in de oven.

  8. Haal de vis uit de papillot en schik op een bord. Verdeel de courgetteschijfjes en gegrilde tomaatjes naast de vis.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit