Selder, Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij fijn. Schil de aardappel en snij in stukjes.
-
Reinig de prei en de selder en snij ze fijn. Stoof de ui met de prei en selder aan in een klontje boter.
-
Voeg de bouillon toe en de aardappelstukjes.
-
Laat 30 min zachtjes koken onder deksel.
-
Mix alles tot een gladde soep.
-
Snij de sneden brood in dobbelstenen. Verhit wat boter en bak de broodcroutons krokant in de hete vetstof.
-
Spoel de waterkers. Hou enkele takjes over en bewaar in koud water.
-
Mix net voor het serveren rauw onder de soep. Zo bekom je een frisgroene soep.
-
Snij de gerookte zalm in snippers.
-
Giet de soep in kommetjes, werk af met de broodcroutons, zalmsnippers en een lepeltje kruidenkaas. Versier met wat takjes rauwe waterkers.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven